dijous, 12 de gener del 2012

Comença el ball

Ja s'han celebrat les eleccions generals, la ciutadania ha decidit democràticament, el nou govern prendrà possessió pròximament i haurà d'actuar per posar en marxa allò que sabien que s'havia de fer per treure'ns de la crisis, allò, que d'altra banda, no van explicar als ciutadans perquè si no es podien rebel·lar, com va comentar públicament la sra. Cospedal.

Els dirigents del PP, que no paren de privatitzar i retallar a les comunitats que ja governen, apareixen als mitjans de comunicació parlant de la necessitat del recolzament de tots per sortir de la difícil situació que vivim, però quan eren a la oposició i també era necessària la seva responsabilitat passejaven al senyor Rajoy per Europa generant dubtes sobre la solvència i fortalesa de la economia espanyola.

Si aquesta actitud es qüestionable no ho es menys veure la compareixença del President de la Generalitat, el sr. Mas, dos dies desprès de la celebració de la comtessa electoral, per a comunicar-nos una bateria de mesures que fonamentalment signifiquen més retallades, més ajustos, pujada de rebuts del transport públic o de les matrícules universitàries, entre d'altres, i ens deia que ho feia llavors perquè en campanya la gent no tenia la tranquil·litat necessària per parlar d'aquestes coses. Fantàstica explicació. Així es com entenen des de Convergència i Unió la transparència.

Deu ser que era això a que es referia Duran i Lleida quan exhortava als catalans i les catalanes a votar "amb el cap, el cor i la cartera", o deu ser així com es treballa per la dignitat de Catalunya com diu, en ocasions, el portaveu del Govern de la Generalitat. Nosaltres creiem que lo important es la dignitat dels catalans i les catalanes i vetllar per les condicions en que viuen els ciutadans i les ciutadanes.