divendres, 25 de setembre del 2009

Trobada amb amics


Diumenge va ser un d'aquells dies de compartir converses i trobades amb amics i companys. Durant el matí i el dinar, a la Festa de la Rosa a la pineda de Gavà, amb els del partit, contrastant opinions passejant sota els arbres, i repassant l'actualitat i les sensacions amb què vivim aquests temps. La tarda-nit al teatre Modern del Prat compartint vetllada amb els membres de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i amb un munt d'entitats, col·lectius, de ciutadans, que van actuar per recaptar fons per l'associació i que posen de manifest el compromís d'homes i dones que fan el que calgui per encetar i consolidar projectes solidaris tan necessaris.

D'altra banda dimarts em vaig retrobar desprès del període estival amb els veïns i veïnes de S. Cosme a la inauguració del gimnàs del col·legi Jaume Balmes, un espai que també hem dissenyat com a sala de barri per que la puguin fer servir les entitats. És un altre dels projectes que hem fet des de l'àrea de Projectes Urbans i Obres Municipals i que ha comptat amb el suport d'una eina tan important per nosaltres com està resultant la Llei de Barris.

I divendres comença la Festa Major, un altre moment de trobada, un esdeveniment cabdal per la ciutat que, d'altra banda, no seria el que és sense la implicació i col·laboració dels homes i dones que formen part de les entitats i col·lectius del Prat que contribueixen, posant el millor d'ells, a omplir d'alegria els espais públics de la ciutat. Són dies de participació i convivència, i els companys, simpatitzants i amics del PSC ho posarem en pràctica a la caseta que tindrem en el recinte firal.

Tenir tantes oportunitats de compartir estones amb companys, amics, ciutadans és una magnífica manera de connectar amb tot i amb tots després de la desconnexió estiuenca.