dijous, 13 de maig del 2010

L'esport pratenc a tota màquina

Els darrers dies s'han acumulat bones notícies pel que fa l'esport pratenc. El sènior 1 del CB Prat ascendeix a Copa Catalunya, la màxima categoria del basquet català. El Pratenc d'Atletisme ha participat per primera vegada en les dues categories en la Jornada Final de la 1ª divisió de la Lliga catalana d'atletisme amb uns meritoris 4art lloc en el femení i 5è en el masculí aconseguint així una fita importantíssima.

D'altra banda els conjunts cadet i aleví del AG Rítmica Ribera Baixa han passat a fases territorials, i l'Escola Rítmica del Prat ha classificat 10 esportistes per a la final de la copa catalana.

Pel que fa a l'anomenat esport rei, també han hagut molt bones notícies. L'Unificació Prat juvenil ha pujat a 1ª catalana, el Benjamin A y el Juvenil A pugen de categoria, i diumenge passat van bategar al màxim els cors de centenars d'aficionats que vam gaudir de la victòria de l'AE Prat, amb els punts aconseguits tenim al nostre equip a les eliminatòries per l'ascens a la 2ª divisió B.

És un somni, estàvem acostumats als èxits d'altres esports com el bàsquet a on el CB Prat manté categoria a la Adecco plata, i el futbol s'ha sumat a la festa.

Ara a les eliminatòries pot passar de tot, però aquesta alegria i la il·lusió no ens la treu ningú. Passi el que passi han fet una magnífica temporada.