dilluns, 18 de juliol de 2011

Etapa nova

S'ha constituït el nou consistori local, i, en aquests moments, s'està configurant el nou govern local que ha d'encarar la complicada situació econòmica i social que vivim.

El mapa polític ha canviat arreu, en part també, al Prat. Els ciutadans i les ciutadanes han decidit i s'ha conformat el consistori. Però també ha quedat palès, amb l'important increment de vots en blanc i nuls, i amb l'abstenció, que hi ha un malestar evident que ens ha de fer revisar comportaments, actituds i propostes.

Nosaltres creiem en la política local, la que fan treballadors i treballadores, estudiants, comerciants, jubilats i jubilades, emprenedors i emprenedores, homes i dones que s'impliquen i comprometen en la tasca de fer millor el nostre entorn i de donar resposta a les prioritats dels seus veïns i veïnes.

Per nosaltres no val tot en cap àmbit de la vida, tampoc en la política. Creiem que no es pot encaminar a la ciutat cap a carrerons sense sortida, que no es poden malbaratar els esforços col·lectius només per donar satisfacció a determinat grup, que no es pot sotmetre a les persones a un estat permanent d'inquietud, per tot, perquè això ens empobreix socialment. Nosaltres creiem que no es resolen els problemes només assenyalant com a culpable del que passa a un altre per ser diferent.

En aquests moments difícils amb més preguntes que respostes, de retallades i indefinicions en els que tot es consumeix i canvia ràpidament, cal sumar esforços. Volem una ciutat forta que ajudi als que més ho necessiten, que vetlli per la convivència, ordenada i segura, que aposta per la cultura i el coneixement per progressar, i és per això que hem decidit mantenir l'aposta d'un govern plural i de progrés, és per això que hem decidit treballar des del diàleg i la cooperació per afrontar millor els reptes de futur que se'ns presentin.